Hier groeit Wilgenwende

Geplaatst op 24-09-2014

Het totale project Wilgenwende wordt in meerdere fasen gebouwd. De architectuur is geïnspireerd op de prettige stijl van de jaren-30. “Ouderwets” maar met de hoge kwaliteit van nu. De woonomgeving kenmerkt zich door fraaie bomenlanen, een brede ecologische zones en meerdere parken als natuurlijk rustpunt in de wijk. Voor kinderen komen er speelvoorzieningen en de Hollandse Biesbosch is op loop- en fietsafstand bereikbaar. Maar ook scholen en sportvoorzieningen zijn in de directe omgeving te vinden.

Net na de bouwvakantie werden de eerste 18 woningen van fase II opgeleverd. De bouwvergunning voor de volgende 12 woningen is deze week afgegeven. De bouw van deze woningen start in november. Hier zijn nog enkele woningen beschikbaar. Nu kopen in is wonen zomer 2015 in Wilgenwende.

Zelf ervaren hoe Wilgenwende groeit? Kom dan zaterdag 27 september, tussen 11.00 en 15.00 uur, naar het informatiecentrum Wilgenwende aan de Smitsweg te Dordrecht. Start vanaf dit punt uw wandeltocht door de wijk om zelf Wilgenwende te ervaren.

Wilgenwende Dordrecht

Contactpersonen Wilgenwende

OZP Makelaars
Makelaar

OZP Makelaars