Start verkoop fase III - Hier groeit Wilgenwende

Geplaatst op 12-05-2015

Zoals u wellicht gezien heeft groeit Wilgenwende langzaam maar zeker. Binnenkort gaan wij opnieuw 16 eengezinswoningen opleveren en starten we met een vervolg fase van nog eens 8 woningen. Water, groen en wandelpaden zijn inmiddels aangelegd in het noordelijke deel van Wilgenwende. Na het gereed komen van het Wilgenwende park wordt het groen in deze nieuwbouwwijk steeds meer zichtbaar. Kortom de wijk Wilgenwende groeit langzaam maar zeker.
Redenen genoeg om van start te gaan met het volgende deelgebied; Wilgenwende fase III.

Fase III
In fase III zullen 7 zes meter brede eengezinswoningen worden gerealiseerd, uitgevoerd in twee types. Maar ook 10 twee nieuwe type 2/1 kap woningen, in 3 varianten, zullen thans naar de markt gebracht worden. Enkele karakteristieken zijn fraaie jaren '30 gevels, erkers aan de voorzijde, tuitgevels (dwarskap) en goede dak overstekken.

De woningen variëren in grootte van 142 m² tot 172 m² woonoppervlakte en worden standaard voorzien van een complete keuken en ingerichte badkamer.De woningen beschikken over een zonnige diepe achtertuin met eigen berging of aangebouwde garage. De Vrij Op Naam prijs is vanaf € 279.500,- tot € 389.500,-.

Fase 3

Start verkoop
Graag nodigen wij u uit voor de start verkoop woensdag 13 mei 2015 van 17.00 tot 19.00 uur in het informatiecentrum Wilgenwende aan de Smitsweg te Dordrecht (tegenover de kantine van de voetbalvereniging Wieldrecht). U kunt zich dan uitvoerig laten informeren over het plan door vertegenwoordigers van het verkoopteam.

Hier groeit Wilgenwende
Het totale project Wilgenwende wordt in meerdere fasen gebouwd. De architectuur is geïnspireerd op de prettige stijl van de jaren-30 'ouderwets' maar met hoge kwaliteit. De woonomgeving kenmerkt zich door fraaie bomenlanen, een brede ecologische zone en meerdere parken als natuurlijk rustpunt in de wijk. Voor kinderen komen er veel speelvoorzieningen en de Hollandse Biesbosch is op loop-en fietsafstand bereikbaar.

Wilgenwende Dordrecht

Contactpersonen Wilgenwende

OZP Makelaars
Makelaar

OZP Makelaars