Nieuw in verkoop - 18 eengezinswoningen

Geplaatst op 15-12-2015

Komende zaterdag wordt gestart met de verkoop van 18 eengezinswoningen in deelgebied De Wende, gelegen in het centrale deel van plan Wilgenwende. Vanuit iedere woning kijkt u uit op een brede straat of een groen plantsoen. De centrale watergang door Wilgenwende, De Wende, is altijd vlakbij.

Beschikbaar in 5 types en nog veel meer…

Verkrijgbaar in de types Alk, Fuut, Reiger, Smient of Stern
In twee breedte maten » 540 cm of 570 cm
Hoek- of tussenwoning
Woonoppervlak van 122 m² tot 140 m²
Kavelmaten van 127 m² tot 241 m²
Met traditionele zadel kap of hoekaccent op de 2e verdieping
Hoekwoningen met erker aan de zijgevel
Mooie dak overstekken
Diepe achtertuin met houten berging
Woonkamer met open keuken
Complete keuken met inbouwapparatuur
5 slaapkamers mogelijk
Vergroting van de woonkamer mogelijk met een uitbouw 150 cm
Optie dakkapel op de zolderverdieping mogelijk
Individueel maatwerk mogelijk via traject kopers begeleiding
Scherp geprijsde uitbreidingsmogelijkheden
Voldoende parkeren in het openbaar gebied
Parkeren op eigen terrein of openbaar gebied
Voor een aantal woningen is financiering mogelijk met Nationale Hypotheek Garantie
Met energielabel A++ een extra mogelijkheid om € 8000 meer te kunnen lenen
Beschikbaar vanaf € 225.000,-- v.o.n.
Inschrijven kan tot en met woensdag 30 december 2015


Meer weten?
Kom zaterdag 12 december 2015, tijdens de start verkoopdag tussen 11.00 en 13.00 uur naar het informatiecentrum Wilgenwende, gelegen aan de Smitsweg te Dordrecht.

Ecologische verbinding tussen polder en stad

Hier groeit Wilgenwende
Het totale project Wilgenwende wordt in meerdere fasen gebouwd. De architectuur is geïnspireerd op de prettige stijl van de jaren-30. “Ouderwets” maar met de hoge kwaliteit van nu. De woonomgeving kenmerkt zich door fraaie bomenlanen, een brede ecologische zone en meerdere parken als natuurlijk rustpunt in de wijk.

In het zuidelijke deel van de woonwijk is 3 jaar geleden een fraai landschapspark aangelegd dat op een natuurlijke en semi ruige manier is ingericht. Inmiddels is al 16 hectare park aangelegd.

Het is een verwijzing naar de natuur in de nabijgelegen Biesbosch. Veel water, wandelpaden en een grote diversiteit aan beplanting. Verschillende kruiden- en bloemenmengsels geven de velden een steeds wisselende aanblik.

Voor kinderen zijn er diverse speelvoorzieningen en de Hollandse Biesbosch is op loop- en fietsafstand bereikbaar. Maar ook scholen en sportvoorzieningen zijn in de directe omgeving te vinden.

Uitstekende ontsluiting
Vanaf de N3, afslag wijk 8 Sterrenburg, komt u uit op de Copernicusweg. Deze weg is ter plaatse direct aangesloten op de nieuwe ontsluitingsweg die parallel loopt aan de N3 en de spoorlijn Dordrecht - Breda. Na 1,5 km bereikt u de nieuwe wijk Wilgenwende (alleen bestemmingsverkeer).

Zelf ervaren hoe Wilgenwende groeit? Kom dan zaterdag 12 december, tussen 11.00 en 13.00 uur, naar het informatiecentrum Wilgenwende aan de Smitsweg te Dordrecht. Start vanaf dit punt uw wandeltocht door de wijk om zelf Wilgenwende te ervaren.

Woningen bouwblok 2.1 bijna gereed
De eengezinswoningen in bouwblok 2.1, gelegen tegenover het centrale deel van de wijk, naderen hun voltooiing. De afbouw is bijna gereed en nutsbedrijven zijn hard bezig met het aansluiten van water, gas, elektra en de glasvezel. Planning is dat medio januari 2016 de toekomstige bewoners de sleutel uitgereikt krijgen en zij kunnen starten met het verder inrichten van deze fraaie woning in jaren dertig stijl.

Wilgenwende Dordrecht

Contactpersonen Wilgenwende

OZP Makelaars
Makelaar

OZP Makelaars