Zelf bouwen in Dordrecht?

Geplaatst op 16-02-2016

Heeft u nog altijd de wens om een keer zelf uw huis te ontwerpen en te laten bouwen? Wilgenwende in Dordrecht biedt hiervoor volop mogelijkheden. In totaal zijn er zo'n 60 vrije kavels beschikbaar waarop u, binnen de gestelde eisen van de gemeente, uw woning kunt realiseren. Op dit moment zijn wij in verkoop met de eerste 14 vrije kavels.

Kom naar de informatie- en kennismakingsmiddag
Omdat er veel komt kijken bij het bouwen van een eigen huis en er aan bepaalde (welstands)eisen voldaan moet worden, organiseren wij op zaterdag 20 februari a.s. van 13.00-15.00 uur een informatie- en kennismakingsmiddag.

De makelaar BOSS Wonen en een van de architecten ontvangen u graag in het verkoopcentrum van Wilgenwende en vertellen u alles over het aankoopproces en de regelgeving. Bekijk hier alvast de kavelpaspoorten.

Wonen in een rustige omgeving - Aan de rand van Biesbosch

Wilgenwende groeit
Het totale project Wilgenwende wordt in meerdere fasen gebouwd. De architectuur is geinspireerd op de prettige stijl van de jaren-30. “Ouderwets” maar met de hoge kwaliteit van nu. De woonomgeving kenmerkt zich door fraaie bomenlanen, een brede ecologische zone en meerdere parken als natuurlijk rustpunt in de wijk.

Wilgendewende - Wat nog meer?

In het zuidelijke deel van de woonwijk is 3 jaar geleden een fraai landschapspark aangelegd dat op een natuurlijke en semi ruige manier is ingericht. Inmiddels is al 16 hectare park aangelegd. Het is een verwijzing naar de natuur in de nabijgelegen Biesbosch. Veel water, wandelpaden en een grote diversiteit aan beplanting. Verschillende kruiden- en bloemenmengsels geven de velden een steeds wisselende aanblik.

Voor kinderen zijn er diverse speelvoorzieningen en de Hollandse Biesbosch is op loop- en fietsafstand bereikbaar. Maar ook scholen en sportvoorzieningen zijn in de directe omgeving te vinden.

Uitstekende ontsluiting
Vanaf de N3, afslag wijk 8 Sterrenburg, komt u uit op de Copernicusweg. Deze weg is ter plaatse direct aangesloten op de nieuwe ontsluitingsweg die parallel loopt aan de N3 en de spoorlijn Dordrecht - Breda. Na 1,5 km bereikt u de nieuwe wijk Wilgenwende (alleen bestemmingsverkeer).

Kom 20 februari a.s. naar de informatiemiddag vrije kavels!
Wilt u meer weten over de het kopen van en het bouwen op een vrije kavel? Kom dan zaterdag 20 februari a.s., tussen 13.00 en 15.00 uur, naar het verkoopcentrum Wilgenwende aan de Smitsweg te Dordrecht. De koffie staat klaar!

Wilt u alvast meer weten over de kavels? Neemt u dan contact op met Martijn van Kollenburg, BOSS Wonen. Telefoonnummer 073 - 612 30 30 (dagelijks bereikbaar van 08.00 – 22.00 uur).

Wilgenwende Dordrecht

Contactpersonen Wilgenwende

OZP Makelaars
Makelaar

OZP Makelaars