Nieuwbouw is gemak

Geplaatst op 08-04-2014

“Nieuwbouw is gemak”, zegt Gerbert Schreurs, verkoper van het project Riederwerf, die de Open deuren dag in opdracht van ontwikkelaar Wilgenwende CV organiseert. “Je hoeft de eerste jaren nauwelijks tijd, energie en geld te steken in onderhoud en, heel belangrijk, op alles zit garantie. Bijvoorbeeld op het hang- en sluitwerk, maar ook op bouwkundige zaken. Tot wel zeven jaar. Dat geeft een comfortabel gevoel.”

Veel maatwerk
Behalve gemak biedt nieuwbouw veel mogelijkheden voor maatwerk. “Door uitbreidingsopties zoals een dakkapel of aanbouw, door zelf de indeling te kiezen. Co-creatie noemen we dat. Bij steeds meer nieuwbouwprojecten gebeurt het en het zorgt ervoor dat je huis nóg meer jouw huis wordt.”

Uitstekende isolatie
Een belangrijk ander voordeel van nieuwbouw is de uitstekende isolatie. “Nieuwbouw heeft tegenwoordig standaard energielabel A++”, aldus Schreurs. “Daardoor is je energierekening fors lager. En het levert nog iets op: als je een huis koopt met energielabel A++, kun je 8.000 euro meer lenen. Daar komt bij dat het een prettige gedachte is dat je met zo’n label een steentje bijdraagt aan een duurzamere wereld.”

Nieuwbouw: een veilig idee
Comfortabel, op maat gemaakt, duurzaam en door die duurzaamheid ook financieel aantrekkelijk. De voordelen van nieuwbouw zijn groot. “En dan missen we er nog een”, zegt Schreurs. “Veiligheid. Een nieuwbouwhuis heeft het modernste hang- en sluitwerk, waardoor de kans op inbraken fors kleiner is. Ook is je huis standaard voorzien van rookmelders.”

Wilgenwende Dordrecht

Contactpersonen Wilgenwende

OZP Makelaars
Makelaar

OZP Makelaars