17 Maart start verkoop deelplan Wilgenveld

Geplaatst op 13-03-2018

Meet & Greet - verkooppresentatie Wilgenveld

Op zaterdag 17 maart, tussen 11.00 en 13.00 uur, bent u van harte uitgenodigd op de 'meet & greet' verkooppresentatie bij hotel Van der Valk, Laan van Europa 1600, 3317 BD Dordrecht. [Skybar, bovenste verdieping]

Op deze dag start de verkoop van de 37 Geschakelde woningen Quadriga en de 8 Atelier- / Terraswoningen Postiljon. Meer informatie over de woningen vindt u onder woningaanbod. De verkopende makelaars zijn aanwezig voor al uw vragen en u kunt hier uw persoonlijke verkoop sfeerbrochure in ontvangst nemen.

De verkoopdocumentatie en andere documenten is vanaf 13 maart alvast digitaal beschikbaar via deze website. Vanaf donderdag 15 maart heeft u de mogelijkheid om u eveneens via de website digitaal in te schrijven voor de woning van uw voorkeur. Wij verzoeken u het online inschrijfformulier volledig in te vullen!

De inschrijftermijn eindigt maandag 26 maart om 12.00 uur. Hierna vindt de toewijzing plaats. Als er een woning aan u toegewezen wordt neemt de makelaar uiterlijk 28 maart contact met u op.

Wilgenwende Dordrecht

Contactpersonen Wilgenwende

OZP Makelaars
Makelaar

OZP Makelaars