Deelgebieden Wilgenwende

Wilgenwende wordt in meerdere fasen gebouwd. De architectuur van de wijk is tot nu toe geïnspireerd op de prettige stijl van de ‘jaren 30’ en de ‘herenboerderij’ zoals die op het eiland van Dordt voorkwam. Beide karaktervolle bouwstijlen met ambachtelijk metselwerk en zorgvuldige details. “Ouderwets” maar met de hoge kwaliteit van nu.

In het deelgebied met de bouwkavels is ruimte voor andere architectuurstijlen die passen bij de woningen die daar gerealiseerd worden.

Gebiedskaart Façade Deurne
 

Gebiedskaart Wilgenwende Bekijk het aanbod per deelgebied door op een deelgebied te klikken.
Dit overzicht geeft een beeld van de verschillende deelgebieden. Voor de actuele kaart kunt u de situatie kaart van de bovenstaande projecten bekijken.

Aanbod Wilgenwende

Wilgenveld - 18 Wende Patiobungalows

Het belangrijkste kenmerk van de 18 Patiobungalows in deelplan Wilgenveld, is dat deze een compleet woonprogramma op de begane grond bieden. Kort gezegd: wonen, eten, slapen en douchen kan allemaal plaatsvinden op hetzelfde niveau.

Voor wie wel op de eerste verdieping wil slapen, is rekening gehouden met een extra grote (slaap)kamer en optionele badkamer. Hierdoor ontstaat op de begane grond de keuze voor bijvoorbeeld een extra werk-, hobby- of studeerkamer.

De bungalows zijn in twee varianten van circa 139 en 146 m². Beide types hebben een zeer gunstige en beschutte patio tuin op het westen of het oosten en standaard een parkeerplaats voor twee auto’s. Negen woningen hebben de tuin aan de zijde van een watergang of zogenaamde Wende.

Wilgenveld - 37 geschakelde woningen Quadriga

Quadriga betekent 4-span en is de typenaam voor de vier-onder-een-kap eengezinswoningen. De woningen zijn gesitueerd rond een centraal middengebied waar alle achtertuinen van deze woningen op uitkomen.

Deze 3-laagse woningen zijn er in twee varianten vanaf circa 146 m² woonoppervlakte. Per blok beschikken de twee hoekwoningen (ca. 6 m. breed / 153 m²) over een garage/berging en een opstelplaats voor 2 auto’s.

De twee middelste woningen (ca. 5,4 m. breed / 146 m²) hebben een achtertuin met berging. De ligging van de achtertuinen verschilt per blok.

Wilgenveld - 8 Atelier- / terraswoningen Postiljon

Slechts 8 maal beschikbaar, atelier- / terraswoningen Postiljon (ca. 150 m² ). Dit 4-laagse woningtype heeft op de begane grond aan de achterzijde een inpandige garage/berging en aan de voorzijde een ruimte voor bijvoorbeeld een werkkamer of atelier.

Via een inpandige trap worden de bovengelegen verdiepingen bereikt. De living en (woon) keuken liggen op de eerste verdieping en grenst aan een uitstekend op de zon georiënteerd terras. De tweede verdieping telt drie slaapkamers.

De derde verdieping is een vrij indeelbare ruimte voor bijvoorbeeld een extra (slaap)kamer.

Wilgenweide

Wilgenweide

Wilgenweide is gelegen aan het park gesitueerd aan de wieldrechtse zeedijk, het deelplan bestaat uit een totaal van 38 woningen verdeeld over een aantal rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Alle eerste lijn voorzieningen zijn te vinden in de naastgelegen wijk Sterrenburg (winkelcentrum scholen). U bent ook snel op de N3 welke u de mogelijkheid geeft zowel de A15 als de A16 snel te kunnen bereiken.

Wilgenpark vrije kavels

Zelf bouwen? Regie vrijwel in eigen hand? In totaal komen er 60 vrije kavels beschikbaar waarop u, uw droomhuis kunt realiseren. Een aantal ‘pioniers’ gingen u al voor. In fase 1 en 2 van Wilgenpark zijn nog enkele van de eerste 14 kavels beschikbaar. Fase 3 is inmiddels ook in verkoop gekomen. U heeft hier de keuze uit 11 vrije kavels.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

OZP Makelaars
Makelaar Wilgendaal & Wilgenveld

078-6351753
info@ozp-makelaars.nl

OZP Makelaars

Martijn van Kollenburg RMT
Makelaar vrije kavels

073-6123030 (08-22 uur)
info@bosswonen.nl

Martijn van Kollenburg RMT
Ligging van het project