Deelgebieden Wilgenwende

Wilgenwende wordt in meerdere fasen gebouwd. De architectuur van de wijk is tot nu toe geïnspireerd op de prettige stijl van de ‘jaren 30’ en de ‘herenboerderij’ zoals die op het eiland van Dordt voorkwam. Beide karaktervolle bouwstijlen met ambachtelijk metselwerk en zorgvuldige details. “Ouderwets” maar met de hoge kwaliteit van nu.

In het deelgebied met de bouwkavels is ruimte voor andere architectuurstijlen die passen bij de woningen die daar gerealiseerd worden.

Gebiedskaart Façade Deurne
 

Gebiedskaart Wilgenwende Bekijk het aanbod per deelgebied door op een deelgebied te klikken.
Dit overzicht geeft een beeld van de verschillende deelgebieden. Voor de actuele kaart kunt u de situatie kaart van de bovenstaande projecten bekijekn.

Aanbod Wilgenwende

Wilgenveld - 18 Wende Patiobungalows

Het belangrijkste kenmerk van de 18 Wende patiobungalows in deelplan Wilgenveld, is dat deze een compleet woonprogramma op de begane grond bieden. Kort gezegd: wonen, eten, slapen en badderen kan allemaal plaatsvinden op hetzelfde niveau.

Voor wie wel op de eerste verdieping wil slapen, is rekening gehouden met een extra grote (slaap)kamer en badkamer. Hierdoor ontstaat op de begane grond de keuze voor b.v. een extra werk-, hobby of studeerkamer.

De bungalows zijn ca. 140 m2. Beide types hebben een zeer gunstige en beschutte tuinligging op het zuidwesten en standaard een parkeerplaats voor twee auto’s. Negen woningen hebben de tuin aan de zijde van een watergang of zogenaamde Wende.

Wilgenveld - 37 geschakelde woningen Quadriga

Quadriga betekent 4-span en is de typenaam voor de 37 vier-onder-een-kap woningen in deelplan Wilgenveld. De woningen zijn gesitueerd rond een centraal middengebied waar alle achtertuinen van deze woningen op uitkomen.

In totaal 3 woonlagen bieden straks ruimte aan wonen en koken op de begane grond. Slapen en badderen gebeurt op de eerste verdieping. De invulling van de tweede verdieping is vrij maar biedt ruimte voor extra kamers. De Quadriga woningen zijn uitermate geschikt als gezinshuis met voor iedereen genoeg ruimte.

De woningen zijn er in twee varianten met een basis woonoppervlakte van ca 145 m2. Per blok beschikken de twee buitenste woningen over een aangebouwde garage/berging en opstelplaats voor (extra)auto. De twee middelste woningen hebben een berging in de achtertuin. De ligging van de achtertuinen verschilt per blok.

Wilgenveld - 8 Dordtse Terraswoningen

In het deelplan Wilgenveld bieden komen tevens 8 bijzondere woningen, de zogenaamde terraswoningen. Dit 4- laagse woningtype heeft op de begane grond aan de achterzijde een inpandige garage/berging en aan de voorzijde ruimte voor bijvoorbeeld een werkkamer. Via de inpandige trap worden de bovengelegen verdiepingen bereikt.

De living en (woon)keuken liggen op de eerste verdieping en grenzen aan het grote en uitstekend op de zon georiënteerde dakterras. De tweede verdieping telt 3 slaapkamers en een complete badkamer. De derde verdieping is een vrij indeelbare ruimte voor bijvoorbeeld een extra (slaap)kamer. De totale woonoppervlakte bedraagt ca. 155 m2.

Wilgenweide

Wilgenweide is gelegen aan het park gesitueerd aan de wieldrechtse zeedijk, het deelplan bestaat uit een totaal van 38 woningen verdeeld over een aantal rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Alle eerste lijn voorzieningen zijn te vinden in de naastgelegen wijk Sterrenburg (winkelcentrum scholen). U bent ook snel op de N3 welke u de mogelijkheid geeft zowel de A15 als de A16 snel te kunnen bereiken.

Wilgenpark vrije kavels

Zelf bouwen? Regie vrijwel in eigen hand? In totaal komen er 60 vrije kavels beschikbaar waarop u, uw droomhuis kunt realiseren. Een aantal ‘pioniers’ gingen u al voor. In fase 1 en 2 van Wilgenpark zijn nog enkele van de eerste 14 kavels beschikbaar. Fase 3 is inmiddels ook in verkoop gekomen. U heeft hier de keuze uit 11 vrije kavels.

Wilgenpark

De Wende

Deze fase wordt opgeleverd in april / mei 2017

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

OZP Makelaars
Makelaar Wilgendaal & Wilgenveld

078-6351753
info@ozp-makelaars.nl

OZP Makelaars

Martijn van Kollenburg RMT
Makelaar vrije kavels

073-6123030 (08-22 uur)
info@bosswonen.nl

Martijn van Kollenburg RMT
Ligging van het project