Deelgebieden Wilgenwende

Wilgenwende wordt in meerdere fasen gebouwd. In de wijk is in de loop der tijd een diversiteit aan architectuurstijlen ontstaan

In het deelgebied met de bouwkavels is ruimte voor andere architectuurstijlen die passen bij de woningen die daar gerealiseerd worden.

Gebiedskaart Façade Deurne
 

Gebiedskaart Wilgenwende Bekijk het aanbod per deelgebied door op een deelgebied te klikken.
Dit overzicht geeft een beeld van de verschillende deelgebieden. Voor de actuele kaart kunt u de situatie kaart van de bovenstaande projecten bekijken.

Aanbod Wilgenwende

Wilgenkroon - het groene hart van Wilgenwende

Alle appartementen, variërend van 78 m2 tot 125 m2, hebben een royale woonkamer, compleet ingerichte keuken met een goede lichtinval en ruime balkons/loggia’s welke op de zon georiënteerd zijn. Tevens beschikken zij over twee ruime slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer. Het appartementengebouw is omgeven door water en groen en beschikt over voldoende parkeerplaatsen.

Wilgenveld - 8 Atelier- / terraswoningen Postiljon

Slechts 8 maal beschikbaar, atelier- / terraswoningen Postiljon (ca. 150 m² ). Dit 4-laagse woningtype heeft op de begane grond aan de achterzijde een inpandige garage/berging en aan de voorzijde een ruimte voor bijvoorbeeld een werkkamer of atelier.

Via een inpandige trap worden de bovengelegen verdiepingen bereikt. De living en (woon) keuken liggen op de eerste verdieping en grenst aan een uitstekend op de zon georiënteerd terras. De tweede verdieping telt drie slaapkamers.

De derde verdieping is een vrij indeelbare ruimte voor bijvoorbeeld een extra (slaap)kamer.

Wilgenpark vrije kavels

Zelf bouwen? Regie vrijwel in eigen hand? In totaal komen er 60 vrije kavels beschikbaar waarop u, uw droomhuis kunt realiseren. Een aantal ‘pioniers’ gingen u al voor. In fase 1 en 2 van Wilgenpark zijn nog enkele van de eerste 14 kavels beschikbaar. Fase 3 is inmiddels ook in verkoop gekomen. U heeft hier de keuze uit 11 vrije kavels.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

OZP Makelaars
Makelaar Wilgendaal & Wilgenveld

078-6351753
info@ozp-makelaars.nl

OZP Makelaars

Martijn van Kollenburg RMT
Makelaar vrije kavels

073-6123030 (08-22 uur)
info@bosswonen.nl

Martijn van Kollenburg RMT
Ligging van het project