Forest D5

‘MET ZO’N GROTE KAVEL LIJKT HET WELEEN TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING’Officieel zijn het hoekwoningen. Maar op een kavel van 229 tot wel 313 vierkante meter voelt het eerder aan als halfvrijstaand wonen. Heerlijk, die ruimte om u heen. Met drie zijden tuin vindt u daardoor altijd een zonnig plekje.U komt de woning binnen aan de zijkant. Daardoor ontstaat er meteen als een speelse indeling op de begane grond: één helft eetkeuken, de andere helft zitgedeelte. Beide even riant, want uw woonkamer is bijna 11 meter diep! Die ongekende grootte ervaart u ook op de eerste etage. De drie slaapkamers zijn één voor één ruim, met de ouderslaapkamer als XL-kamer. Fijn ook dat daardoor alles in de badkamer net iets meer ruimte heeft. Zo’n dubbele wastafel past er moeiteloos.

Nog meer woonwensen? Tweehoog vindt u de zolder, die u rustig kunt promoveren tot een extra kamer: om te slapen of te werken. Standaard zijn alle woningen voorzien van een dakkapel op de zijgevel.

WONINGKENMERKEN FOREST D5• Woonoppervlakte van circa 145 m2• Kavelgrootte circa 225 t/m 307 m2• Open keuken, inclusief apparatuur• Eerste verdieping met drie slaapkamers• Badkamer met douche en bad• Tweede verdieping met berging met opstelplaats voor wasmachine en drogeren mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer• Tuinen circa 14 tot 17 meter diep met buitenberging• Duurzame woning met EPC-waarde 0,25

Prijs

Eigenschappen

  • Alle woningen van dit type zijn verkocht.
Belangstelling tonen

Downloads

Deel via:

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Impressies

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Bereken je hypotheek

Stap 1: Hoeveel wil je lenen
 

Gewenste koopsom.

 

Hoeveel meerwerk wil je meefinancieren.

Volgende
Stap 2: Vul je inkomen in
 

Vul hier je bruto jaarsalaris in, inclusief vakantiegeld (meestal 8%). Je kunt dit zelf snel berekenen:
maandsalaris x 12 x 108%.

Vaste toeslagen (bijvoorbeeld ploegentoeslag) mag je hier bij optellen. Van variabele toeslagen (bijvoorbeeld winstuitkering, overwerk en provisie) mag je het gemiddelde bruto bedrag over de laatste 12 maanden (mits structureel) nemen.

Werk je zelfstandig? Vul dan de gemiddelde nettowinst van de afgelopen drie jaar in.

 

Het invullen van je geboortedatum is van belang bij de berekening van de premie voor de (vaak verplichte) overlijdensrisicoverzekering. Deze premie bepaalt mede de hoogte van je maandlasten.

 

Als je wilt dat het inkomen van je partner ook wordt meegenomen in de berekening, kun je dat hier aangeven.

Vorige
Volgende
Stap 3: Andere lasten of inkomsten
 

Financiële verplichtingen kunnen invloed hebben op je maximale leenbedrag

Vorige
Volgende
Stap 4: Inbreng eigen middelen
Vorige
Regel je hypotheek online, snel en goedkoop.
Kom in contact met een adviseur en krijg direct inzicht in jouw mogelijkheden. Daarnaast kan je voor meer informatie naar de website van hypotheek24 gaan.

Wilgenwende Dordrecht

Contactpersonen Wilgenwende

OZP Makelaars
Makelaar

OZP Makelaars