Actueel

Lees hier het laatste nieuws over Wilgenwende. Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen rondom het project? Meld u dan aan als belangstellende zodat wij u ook via nieuwsbrieven op de hoogte kunnen houden.

Overeenkomst voor 72 woningen in Molenzigt te Dordrecht

Geplaatst op 20-06-2019 in nieuws

Vandaag tekenden Gilbert Kokenberg (adjunct-directeur AM Zuidwest) en Heleen Aarts (CEO Amvest), namens Wilgenwende CV en Stefan Wildhagen (directeur Slokker Bouwgroep vestiging Breda) een bouwteamovereenkomst op de Provada. Met deze overeenkomst is de start getekend voor het realiseren van 72 woningen in Molenzigt te Dordrecht. De verkoop van de woningen start naar verwachting dit najaar.

Lees complete artikel
Overeenkomst voor 72 woningen in Molenzigt te Dordrecht

Wethouder Maarten Burggraaf geeft startsein bouw 63 woningen Wilgenveld in Dordrecht

Geplaatst op 27-03-2019 in nieuws

Wethouder Maarten Burggraaf van de gemeente Dordrecht geeft vrijdag 15 februari samen met toekomstige bewoners en de ontwikkelcombinatie Wilgenwende Vastgoedontwikkeling CV (een samenwerking van AM en Amvest) het officiële startsein voor de bouw van 18 patiobungalows en 45 geschakelde eengezinswoningen in Wilgenveld. Wilgenveld is een onderdeel van de groene woonwijk Wilgenwende in Dordrecht. Alle woningen zijn verkocht.

Lees complete artikel

Meet & Greet - verkooppresentatie Wende Patiobungalows Wilgenveld

Geplaatst op 11-06-2018 in nieuws

Op zaterdag 16 juni, tussen 11.00 en 13.00 uur, bent u van harte uitgenodigd op de 'meet & greet' verkooppresentatie bij hotel Van der Valk, Laan van Europa 1600, 3317 BD Dordrecht. [Skybar, bovenste verdieping]

Lees complete artikel

Wilgenwende Dordrecht

Contactpersonen Wilgenwende

Martijn van Kollenburg RMT
Makelaar vrije kavels

Martijn van Kollenburg RMT

OZP Makelaars
Makelaar Wilgendaal

OZP Makelaars