Natuurlijk wonen in Dordrecht met Wilgenwende

De nieuwe wijk Wilgenwende biedt u het beste van twee werelden. Hier, aan de zuidkant van Dordrecht, kunt u landelijk wonen en de naastgelegen, bestaande wijk biedt u alle voorzieningen. De naam Wilgenwende verwijst naar een prominent aanwezige waterstroom in het Nationaal Park De Biesbosch die ook zal worden doorgezet binnen het project.

Wilgenwende is gebouwd op veiligheid en rust. Kindvriendelijkheid staat hierbij voorop, wat binnen de wijk direct te ervaren valt door het aanleggen van onder andere diverse door de wijk verspreide speelplekken, maar ook door een maximale snelheid in de wijk in te stellen van 30 km per uur.

De woningen van Nieuwbouwproject Wilgenwende

Wilgenwende, bestaat straks uit circa 600 nieuwbouw woningen, vrije kavels en appartementen in verschillende typen en prijsklasse en zal in meerdere fasen gerealiseerd gaan worden. Er is een diversiteit aan architectuurstijlen ontstaan. Deze stijlen sluiten naadloos aan bij de nog aan te leggen bomenlanen, brede ecologische zones en twee parken welke een natuurlijk rustpunt zijn in de wijk.

Wilgenkroon, het groene hart van Wilgenwende

Kenmerkend voor Wilgenkroon zijn de grote buitenruimten. De balkons en loggia’s hebben minimaal een oppervlakte van circa 15 m2 en zijn gunstig gesitueerd op de zon. Daardoor beleeft u de natuur rondom Wilgenwende optimaal en kunt u genieten van de Biesbosch.

Wilgenkroon is een appartementengebouw met 36 appartementen in de groene rand van de stad en toch met de vele voorzieningen van Dordt binnen auto- en fietsbereik!

Wilgenpark vrije kavels

Zelf bouwen? Regie vrijwel in eigen hand? In totaal komen er 60 vrije kavels beschikbaar waarop u, uw droomhuis kunt realiseren. Een aantal ‘pioniers’ gingen u al voor.

Wilgenveld

Wilgenveld is de naam van dit deelplan en bestaat uit 8 ruime terraswoningen mét atelier type Postiljon en 37 geschakelde woningen type Quadriga. De woningen hebben een gewilde ‘jaren 30’ signatuur. Er zijn nog enkele Terras- atelierwoningen beschikbaar

En: natúúrlijk heeft u alle keuze uit aantrekkelijke woningen

Wilgenwende wordt in fasen gebouwd. In totaal komen er 600 nieuwe huizen, in verschillende typen en prijsklassen. Natuurlijk wonen in Wilgenwende. Wat wilt u nog meer?

Belangstelling in Wilgenwende?

Schrijf u alvast in als belangstellende of bekijk de woningtypes en de vrije kavels van Wilgenwende.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

OZP Makelaars
Makelaar Wilgenveld & Wilgenkroon

078-6351753
info@ozp-makelaars.nl

OZP Makelaars

Martijn van Kollenburg RMT
Makelaar vrije kavels

073-6123030 (08-22 uur)
info@bosswonen.nl

Martijn van Kollenburg RMT
Ligging van het project