Natuurlijk wonen in Dordrecht met Wilgenwende

De nieuwe wijk Wilgenwende biedt u het beste van twee werelden. Hier, aan de zuidkant van Dordrecht, kunt u landelijk wonen en de naastgelegen, bestaande wijk biedt u alle voorzieningen. De naam Wilgenwende verwijst naar een prominent aanwezige waterstroom in het Nationaal Park De Biesbosch die ook zal worden doorgezet binnen het project.

Wilgenwende is gebouwd op veiligheid en rust. Kindvriendelijkheid staat hierbij voorop, wat binnen de wijk direct te ervaren valt door het aanleggen van onder andere diverse door de wijk verspreide speelplekken, maar ook door een maximale snelheid in de wijk in te stellen van 30 km per uur.

De woningen van Nieuwbouwproject Wilgenwende

Wilgenwende, bestaat straks uit circa 620 nieuwbouw woningen en vrije kavels in verschillende typen en prijsklasse en zal in meerdere fasen gerealiseerd gaan worden. De architectuur is geïnspireerd op de prettige stijl van de jaren ’30. Brede dakoverstekken, erkers, rollagen, fraaie bakstenen, keramische dakpannen, maar ook ruime voor- en achtertuinen; allemaal ‘ouderwetse’ kwaliteit. Bij deze stijl sluit de aanleg van bomenlanen, een brede ecologische zone en twee parken, als natuurlijke rustpunten, naadloos aan.

Wilgenweide

Wilgenweide ligt direct aan het ‘zuidelijke’ park, vlakbij de Wieldrechtse Zeedijk. Dit deelplan bestaat straks uit totaal 38 zogenaamde Dordtse Hofvilla’s, Het aanbod omvat 21 rijwoningen, 12 tweekappers en 5 vrijstaande villa’s. Allemaal met grote tuinen.

Wilgenpark vrije kavels

Zelf bouwen? Regie vrijwel in eigen hand? In totaal komen er 60 vrije kavels beschikbaar waarop u, uw droomhuis kunt realiseren. Een aantal ‘pioniers’ gingen u al voor.

Wilgenveld

Wilgenveld is de naam van dit deelplan en bestaat uit 8 ruime terraswoningen mét atelier type Postiljon en 37 geschakelde woningen type Quadriga. De woningen hebben een gewilde ‘jaren 30’ signatuur. Er zijn nog enkele Terras- atelierwoningen beschikbaar.

Daarnaast biedt dit deelplan ruimte aan 18 Wende Patiobungalows. De woningen beschikken over twee woonlagen met woonoppervlaktes van circa 139 of 146 m2. Alles over deze woningen leest u in de digitale brochure en onder aanbod.

En: natúúrlijk heeft u alle keuze uit aantrekkelijke woningen

Wilgenwende wordt in fasen gebouwd. In totaal komen er 600 nieuwe huizen, in verschillende typen en prijsklassen. Natuurlijk wonen in Wilgenwende. Wat wilt u nog meer?

Belangstelling in Wilgenwende?

Schrijf u alvast in als belangstellende of bekijk de woningtypes en de vrije kavels van Wilgenwende.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

OZP Makelaars
Makelaar Wilgendaal & Wilgenveld

078-6351753
info@ozp-makelaars.nl

OZP Makelaars

Martijn van Kollenburg RMT
Makelaar vrije kavels

073-6123030 (08-22 uur)
info@bosswonen.nl

Martijn van Kollenburg RMT
Ligging van het project