Natuurlijk wonen in Dordrecht met Wilgenwende

De nieuwe wijk Wilgenwende biedt u het beste van twee werelden. Hier, aan de zuidkant van Dordrecht, kunt u landelijk wonen en de naastgelegen, bestaande wijk biedt u alle voorzieningen. De naam Wilgenwende verwijst naar een prominent aanwezige waterstroom in het Nationaal Park De Biesbosch die ook zal worden doorgezet binnen het project. Bent u natuurliefhebber, fietser of wandelaar dan kunt u hier naar hartenlust genieten van de omgeving.

Wilgenwende is gebouwd op veiligheid en rust. Kindvriendelijkheid staat hierbij voorop, wat binnen de wijk direct te ervaren valt door het aanleggen van onder andere diverse door de wijk verspreide speelplekken, maar ook door een maximale snelheid in de wijk in te stellen van 30 km per uur.

De woningen van de nieuwbouwprojecten Wilgenwende

De woningen van de nieuwbouwprojecten Wilgenwende Wilgenwende, bestaat straks uit circa 600 nieuwbouw woningen, vrije kavels en appartementen in verschillende typen en prijsklasse en zal in meerdere fasen gerealiseerd gaan worden. Er is een diversiteit aan architectuurstijlen ontstaan. Het motto voor de wijk Wilgenwende is ‘Natuurlijk Wonen’. De woonomgeving kenmerkt zich door fraaie bomenlanen, een brede ecologische zone en meerdere parken als natuurlijk rustpunt in de wijk.

Belangstelling in Wilgenwende?

Schrijf u alvast in als belangstellende en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

OZP Makelaars
Makelaar Wilgenkroon

078-6351753
info@ozp-makelaars.nl

OZP Makelaars

Martijn van Kollenburg RMT
Makelaar vrije kavels

073-6123030 (08-22 uur)
info@bosswonen.nl

Martijn van Kollenburg RMT
Ligging van het project