Wilgenwende

De nieuwe wijk Wilgenwende biedt u het beste van twee werelden. Hier, aan de zuidkant van Dordrecht, kunt u landelijk wonen en de naastgelegen, bestaande wijk biedt u alle voorzieningen. De naam Wilgenwende verwijst naar een prominent aanwezige waterstroom in het Nationaal Park De Biesbosch die ook zal worden doorgezet binnen het project. Bent u natuurliefhebber, fietser of wandelaar dan kunt u hier naar hartenlust genieten van de omgeving.

Wilgenwende is gebouwd op veiligheid en rust. Kindvriendelijkheid staat hierbij voorop, wat binnen de wijk direct te ervaren valt door het aanleggen van onder andere diverse door de wijk verspreide speelplekken, maar ook door een maximale snelheid in de wijk in te stellen van 30 km per uur.

Wilgenwende Dordrecht “Wilgenwende Dordrecht”

De woningen van de nieuwbouwprojecten Wilgenwende

De nieuwe wijk Wilgenwende bestaat straks uit circa 600 nieuwbouw woningen, vrije kavels en appartementen in verschillende typen en prijsklasse en zal in meerdere fasen gerealiseerd gaan worden. Er is een diversiteit aan architectuurstijlen ontstaan. Het motto voor de wijk Wilgenwende is ‘Natuurlijk Wonen’. De woonomgeving kenmerkt zich door fraaie bomenlanen, een brede ecologische zone en meerdere parken als natuurlijk rustpunt in de wijk.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Wilgenwende Dordrecht

Contactpersonen Wilgenwende

OZP Makelaars
Makelaar

OZP Makelaars